Magic News

Filme numai bune de luat în vacanța de vară!

Vara este aici, așa că planurile pentru cea mai așteptată vacanță din an se materializează în sfârșit!

La fel și cele mai bune filme de vară sunt pregătite să te acompanieze pe durata zbourului, la hotel, pe plajă sau oriunde ai decis să te retragi și să îți reîncarci bateriile! Sau, dacă încă mai ai de așteptat până la zilele libere, un film de vacanță poate fi un escape perfect din canicula orașului. Următoarele filme sunt modalitatea perfectă de a evada, chiar și pentru doar câteva ore. Pentru că cele mai bune filme de vară te vor transporta într-o lume diferită și orice variantă vei alege, poți să te așezi pe spate și să admiri priveliștile superbe. Așa că ia un pahar de spumant (sau trei) și bucură-te de unele dintre cele mai bune filme de vară:

No Hard Feelings (2023)

Călătoria ta probabil nu ar include un date cu un tânăr de 19 ani în schimbul unei mașini – dar poveștile absurde sunt bune de pus deoparte în vacanță și No Hard Feelings surprinde într-un mod light sezonul de vară din Montauk, New York și este disponibil acum la cinema.

Shotgun Wedding (2022)

Jennifer Lopez și Josh Duhamel sunt cel mai fermecător cuplu în această comedie-romantică despre o nuntă cu destinația pe o insulă privată din Filipine. Sigur, unele lucruri merg prost, dar de aici începe să devină totul mult mai entertaining.

Ticket to Paradise (2022)

Un alt film ca o invitație la nuntă într-o destinație care se simte ca o vacanță pe micul ecran. De data aceasta, îi prezintă pe George Clooney și Julia Roberts într-o aventură fermecătoare în Bali. Paradisul poartă literally nume ăsta!

Continuarea AICI