Magic News

S-a aflat cauza morţii fiicei lui Elvis Presley, Lisa Marie

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis Presley, a murit pe 12 ianuarie din cauza unor complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire, potrivit celui mai recent raport al medicului legist din Los Angeles County.

De asemenea, două opioide în cantități semnificative s-au regăsit în corpul vedetei, în urma unei autopsii: oxicodonă și buprenorfină.

Vedeta în vârstă de 54 de ani a suferit un stop cardiac la locuinţa sa din California, la două zile după ce a participat la Gala Globurilor de Aur. Lisa Marie Presley a fost dusă la terapie intensive şi plasată în comă indusă. Ea a mai rezistat câteva ore în stare critică, pentru ca în decursul nopții fiica lui Elvis să facă stop cardiac de mai multe ori.

Se pare că în lunile dinaintea decesului ea slăbise între 40 şi 50 de kilograme şi luase opioide pe lângă medicamente pentru pierderea în greutate.

Fosta soție a lui Michael Jackson a suferit, de asemenea, o operație estetică cu câteva luni înainte de moarte. I-au fost prescrise opioide pentru a-i calma durerea. Cântăreața avea obiceiul de a lua multe medicamente, iar în anul 2009 ea a recunoscut că a devenit dependentă de opioide și analgezice după ce le-a născut pe gemenele sale Harper și Finley, în 2008.

În ultimii ani, ea a suferit enorm după ce unicul ei fiu, Benjamin, s-a sinucis: "Frumosul meu înger, m-am închinat locurilor pe unde ai umblat pe acest pământ şi acum în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Nu voi mai fi niciodată la fel. Te rog aşteaptă-mă şi ţine-mă de mână în timp ce eu voi rămâne să-ţi protejez şi să-ţi cresc surorile. Ştiu că ti-ai dori asta. La mulţi ani, dragul meu băiat, ai fost mult prea bun pentru lumea asta", scria ea când Benjamin ar fi împlinit 28 de ani.