Magic News

A fost lansat primul trailer al filmului “Wonka”. Timothée Chalamet are rolul principal

Timothée Chalamet joacă rolul Willy Wonka într-un viitor prequel ce dezvăluie cum a ajuns celebrul personaj al lui Roald Dahl să iubească ciocolata.

Primul trailer al filmului a fost lansat, iar pelicula urmează să intre în cinematografe în luna decembrie.

Acţiunea filmului este plasată înainte ce cea din pelicula din 1971, ''Willy Wonka and the Chocolate Factory'', în care Gene Wilder este Willy Wonka într-o adaptare a îndrăgitei cărţi din 1964 a lui Roald Dahl, ''Charlie and the Chocolate Factory''.

Timothée, cunoscut pentru rolurile din “Dune” şi ''Call Me by Your Name'', interpretează o versiune mai tânără a faimosului fabricant de ciocolată, care descoperă boabele de cacao, se împrieteneşte cu o tânără orfană şi visează la propriul magazin de ciocolată.


''('Wonka') spune povestea nebunească şi minunată a lui Willy Wonka... vorbeşte despre ce semnifică ciocolata pentru el şi de ce este atât de determinat să devină un ciocolatier extraordinar'', a spus regizorul Paul King. ''(El) este un personaj foarte interesant şi fermecător şi mi s-a părut de-a dreptul interesat să-l explorez mai profund şi să încerc să aduc ceva ce probabil Roald Dahl ar fi aprobat dacă ar fi încercat vreodată să scrie un prequel''.

Regizorul a vorbit şi despre dificila misiune pe care a avut-o tânărul actor, de a se ridica la înălţimea lui Gene Wilder şi Johnny Depp, care au fost magistrali în acest rol. ”(Chalamet) trebuie să se ridice la nivelul actorilor care au interpretat personajul înaintea lui şi cred că realizarea lui este peste aşteptări'', a spus King. “Reuşeşte să creeze tot haosul acela şi maliţiozitatea, dar la un nivel mai profund emoţional'”, a mai declarat regizorul.

Din distribuţia filmului mai fac parte actorii Olivia Colman, Sally Hawkins, Rowan Atkinson şi Hugh Grant, în rolul Oompa Loompa.