Magic News

Cum a fost la „The Witcher Fest”, premiera mondială din Polonia a celui de-al treilea sezon al fenomenului fantasy de la Netflix

„The Witcher”, serialul fantasy fenomen de pe Netflix, bazat pe cărțile scriitorului Andrzej Sapkowski, a revenit cu mult-așteptatul sezon al treilea.

Pentru a sărbători revenirea personajelor pe platforma de streaming am participat la evenimentul de premieră din Polonia, țara de origine a autorului, care a reunit fani, membri ai distribuției și creatori de conținut din întreaga lume într-o zi plină de magie și surprize.

Ce se întâmplă în noul sezon „The Witcher”?

În noul sezon, sub amenințarea monarhilor, magilor și bestiilor de pe Continent, care se întrec să o captureze, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită de cei care amenință să o distrugă. Yennefer, căreia îi revine sarcina de a o iniția pe Ciri în tainele magiei, îi duce la fortăreața protejată Aretuza, unde cu toții speră să afle mai multe despre puterile neștiute ale fetei. Spre surprinderea lor, însă, descoperă că au ajuns în mijlocul unui câmp de bătălie dominat de corupție politică, magie neagră și trădare. Dacă nu vor să se piardă unii pe alții pentru totdeauna, trebuie să riposteze și să riște totul.

„Mergi într-o călătorie pe Continent... în Łódź!”

Vă povesteam aici (link articol interviu) despre călătoria cu Rock FM și Netflix în Polonia, pentru un interviu în exclusivitate cu o parte din distribuția principală a serialului fenomen de la Netflix, „The Witcher”. După ce am avut oportunitatea de a-i cunoaște personal pe Anya Chalotra, Freya Allan și Joey Batey, am plecat alături de fanii universului într-o excursie către Łódź, orașul natal al autorului Andrzej Sapkowski, la premiera mondială a celui de-al treilea sezon al seriei. Bun, acum că știm la ce să ne așteptăm de la noul sezon, haideți să pătrundem în detaliu în cadrul acestei experiențe memorabile, care a reunit pasionații universului Witcher din întreaga lume.

Continuarea AICI