Magic News

La 53 de ani, Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară

Top modelul Naomi Campbell în vârstă de 53 de ani a anunţat că este mamă pentru a doua oară şi are un băieţel.

“Micuţul meu drag, să ştii că eşti preţuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit”, a afirmat modelul, care a dezvăluit pe Instagram o fotografie în care îşi ţine bebeluşul în braţe.

“Nu este niciodată prea târziu să devii mamă", a adăugat Naomi, care mai are o fetiţă. În 2021, puţin înainte de a împlini 51 de ani, ea dezvăluia că este pentru prima data mamă.

Topmodelul a pozat alături de fiica ei pentru coperta ediţiei din martie 2022 a revistei Vogue din Marea Britanie şi a confirmat că fiica ei nu a fost adoptată, spunând: “Nu a fost adoptată, ea este copilul meu.” Naomi nu a dezvăluit pâna acum numele fetiţei şi nici nu a postat fotografii în care să se vadă chipul micuţei

“Pot număra pe degetele de la o mână numărul de persoane care ştiau că o voi avea, dar este cea mai mare binecuvântare pe care mi-aş putea-o imagina vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată.", spunea Naomi.

De asemenea, ea a vorbit despre maternitatea târzie şi despre ce simte în legătură cu acest lucru: “Nu-mi pasă de privirile uneori ostile pe care mi le aruncă oamenii, am vrut să fiu mamă. Mă simt împlinită. Fiica mea a sosit la momentul potrivit. Acest sentiment nu ține de vârstă, ci de experiență, instinct și disponibilitate.”