Magic News

Kevin Costner - Un divorţ care îl costă scump

Kevin Costner şi Christine Baugmartner şi-au anunţat de curând despărţirea după 18 ani din cauza unor diferenţe ireconciliabile.

Cei doi au împreună trei copii, Cayden (15 ani), Hayes (14 ani) şi Grace (12 ani), iar Christine cere nu mai puţin de 248.000 de dolari pe lună pentru taxele de şcolarizare şi celelalte activităţi pe care copiii le au. În schimb, interpretul personajului John Dutton din serialul “Yellowstone” este dispus să plătească 38.000 de dolari pe lună pentru educaţia copiilor lui.

Cei doi îşi dispută şi custodia copiilor, iar Christine refuză se pare să părăsească proprietatea din California, iar actorul ar fi apelat la justiţie pentru ca soţia lui să fie obligată să plece. D

eşi serialul s-a bucurat de un mare succes, cel de-al şaselea sezon al serialului a fost anulat din cauza programului diferit al lui Kevin Costner.

Cei doi s-au întâlnit în anul 1996, pe platourile de filmare de la “Tin Cup”, iar căsătoria a avut loc în anul 2004 la ferma din Aspen, Colorado. Actorul este la cel de-al doilea dovorţ după cel de Cindy Silva, actriţa de teatru cu care are trei copii, Anne, Lily şi Joe. De asemenea, Kevin Costner mai are un fiu cu actriţa Bridget Rooney.