Magic News

Prinţesa de Wales a jucat tenis la Wimbledon cu Roger Federer

Un meci neaşteptat de tenis a avut loc pe arena centrală de la Wimbledon înainte de începerea turneului de Grand Slam de anul acesta.

Adversari au fost Prinţesa de Wales şi marele campion Roger Federer, care a câştigat Turneul de la Wimbledon de 8 ori, iar imaginile au fost făcute publice pe canalul de Youtube al Wimbledon.

În vârstă de 41 de ani, Kate Middleton a arătat perfect pe gazon, ea purtând un top de tenis, fustă scurtă şi şi-a prins părul într-o coadă de cal. „Jucăm puțin tenis?”, a întrebat Roger, iar Prinţesa a acceptat imediat provocarea: „Da, te rog".

Prinţesa de Wales s-a descurcat excelent pe iarba de la All England Club în cadrul acestui eveniment special, dedicat fetelor și băieților de mingi de la Wimbledon.


După meciul amical, Kate și Roger au stat de vorbă cu copiii de mingi, iar Prinţesa a învăţat cum ar trebui să stea pe marginea terenului și cum să arunce mingea unui jucător. Roger Federe a dezvăluit că a fost si el copil de mingi la Basel, atunci când avea 9-10 ani.

„Să vezi antrenamentele și dedicarea și timpul care se alocă antrenamentelor și să te asiguri că totul merge bine în ziua respectivă pentru campionii care joacă la Wimbledon... Da, este incredibil să vezi cum se întâmplă în spatele scenei", spune Kate Middleton la finalul videoclipului