Magic News

Mihaela Geoană - Despre profesia sa, de care foarte puţini oameni ştiu, şi amintirile legate de primul ei job

Mihaela Geoană a fost invitată la podcastul #MagicPeople cu Liana Stanciu, un podcast video susţinut de NN Romania, în care poţi urmări unii dintre cei mai interesanţi oameni.

Preşedinta Fundaţiei Renaşterea a vorbit despre viaţa sa privată şi despre proiectele caritabile în care se implică de foarte mulţi ani. Mihaela Geoană este un adevărat ambasador în roz pentru viaţă, ea înfiinţând Fundaţia Renaşterea în anul 2001, când rata de supravieţuire în cancerul de sân era de 20%. De-a lungul anilor, Fundaţia a reprezentat pentru multe dintre femei speranță, șansa de a beneficia de o mai bună informare, educație și servicii medicale la cele mai înalte standarde.

La #MagicPeople, Mihaela Geoană a povestit că a vrut să facă Medicină şi anume Chirurgie, însă a ajuns la Arhitectură, meserie spre care s-a îndreptat datorită tatălui ei, care lucra la o fabrică de mobilă. “Mi-a plăcut foarte mult ideea, dar nu aveam talent la desen… Am intrat din prima, mi-a plăcut foarte mult şcoala”, a mărturisit invitata Lianei.


În 1989, Mihaela Geoană a rămas insă fără loc de muncă şi a atunci a făcut proiectul unui magazin. Provocarea cea mai mare pentru tânăra arhitectă a fost atunci când proprietarii şi-au dorit ca pereţii magazinului să fie roz.

Urmăreşte podcastul pentru a afla care a fost plata pe care a primit-o pentru acel prim proiect al său.

#MagicPeople este un proiect susţinut de NN Romania. Te întrebi de ce să ai o asigurare de sănătate? Pentru că e important să știi că te poți baza pe un sprijin financiar atunci când te îmbolnăvești sau ai un accident. Plus că, în caz că ai nevoie de servicii de sănătate la stat sau privat, ai până la 700.000 de lei pentru spitalizare și intervenții chirurgicale, în funcție de nivelul de acoperire ales și de asigurarea suplimentară atașată.