Magic News

Joaquin Phoenix este pregătit să cucerească lumea în prima imagine din „Napoleon”

Regizorul Ridley Scott revine pe marile ecrane cu o nouă epopee istorică, odată cu lansarea filmului „Napoleon” în cursul acestui an, cu Joaquin Phoenix ca personaj istoric titular și ascensiunea lui către putere.

Prima imagine a proiectului îl prezintă pe Napoleon Bonaparte stând pe o navă, pregătit probabil pentru îmbarcarea pentru o călătorie navală pentru a cuceri toată Europa. În timp ce detaliile specifice rămân secrete deocamdată, filmul se va concentra pe relația lui Bonaparte cu împărăteasa Joséphine, interpretată de Vanessa Kirby, care în cele din urmă cucerește chiar ea imperiul francez. Cu Ridley Scott la cârmă, publicul are probabil o perspectivă brutală asupra figurilor din viața reală și o mulțime de imagini uluitoare.

Produs de Apple Studios, filmul a fost inițial destinat unui debut în streaming exclusiv pe Apple TV+. Cu toate acestea, planurile s-au schimbat la începutul acestui an, după ce Apple a anunțat că viitoarele filme vor primi un model tradițional de lansare în cinematografe, începând cu „Killers of the Flower Moon” a lui Scorsese.

Continuarea AICI