Magic News

Johnny Depp cântă astăzi la Bucureşti alături de Hollywood Vampires

Hollywood Vampires, supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry, concertează astăzi, 8 iunie, la Romexpo, în aer liber.

Trupa deschide turneul european şi a mai cântat în România în anul 2016. De curând Johnny Depp a revenit şi pe covorul roşu, el prezentându-şi la Cannes cel mai recent film, “Jeanne Du Barry”, care a deschis festivalul.

Johnny Depp interpretează rolul regelui francez Ludovic al XV-lea în drama care urmărește povestea ultimei amante a monarhului, Jeanne du Barry.

Actorul a fost primit cu ovaţii şi aplauze, iar acest lucru se va întâmpla cu siguranţa la Bucureşti când va urca pe scenă alături de colegii lui de trupă. Scopul formației era de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.


În prezent, din componența Hollywood Vampires fac parte cei trei membri fondatori și Tommy Henriksen, basistul lui Alice Cooper.

De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n' Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Hollywood Vampires a lansat două albume până acum, materiale la care au colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.