Magic News

Kim Cattrall se întoarce ca Samantha Jones în sezonul 2 „And Just Like That”

Serialul HBO „And Just Like That...”, plasat la aproape două decenii după finalul serialului fenomen „Sex And The City”, aduce vești bune pentru fani în noul sezon!

Potrivit Variety, distribuția completă „Sex and the City” va fi reunită. Kim Cattrall se va întoarce pentru a-și relua rolul emblematic al Samanthei Jones pentru finalul sezonului 2.

Episodul o va urmări pe Samantha (Kim Catrall), care s-a mutat la Londra în cadrul show-ului, având o conversație telefonică cu Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Cele două s-au înstrăinat în primul sezon al serialului și până acum au comunicat doar prin mesaje.

„Sex and the City” a fost creat de Darren Star, pe baza unei cărți de Candace Bushnell și difuzat pe HBO timp de șase sezoane, din 1998. până în 2004. A fost lăudat pentru că a dat voce personajelor feminine complexe și nu s-a abținut de la a discuta subiecte controversate. După sfârșitul emisiunii originale, HBO a avut nevoie de peste un deceniu pentru a reveni în universul „Sex and the City”, ceea ce s-a întâmplat în 2021 cu primul sezon „And Just Like That...”, dezvoltat de Michael Patrick King, care a lucrat și la cele două continuări de filme ale seriei originale.

Continuarea AICI