Magic News

La 83 de ani, Al Pacino va fi tată a patra oară

Al Pacino se pregăteşte să devină tată pentru a patra oară, un reprezentant al actorului american în vârstă de 83 de ani confirmând vestea.

Bebeluşul va fi cel de-al patrulea copil al lui Al Pacino, şi primul pe care îl are împreună cu Noor Alfallah, tânăra în vârstă de 29 de ani, care se pare că este însărcinată în luna a opta. Cei doi sunt împreună de câţiva ani, însă relaţia a devenit publică în anul 2022, când au fost surprinşi la o cină.


Celebru pentru rolurile din “Scarface” (1983) şi “The Godfather”, actorul mai are o fiică în vârstă de 33 de ani, Julie Marie, născută din relaţia lui cu Jan Tarrant, iar în 2001 a devenit tată de gemeni, Anton James şi Olivia Rose, a căror mamă este actriţa Beverly D’Angelo.

În 2014, Pacino a povestit pentru revista “New Yorker” că tatăl său l-a părăsit pe el și pe mama sa,  când avea doi ani, lucru care avea să-i modeleze relația cu copiii săi. “Este veriga lipsă, ca să spunem așa”, a spus el. “Faptul că am copii m-a ajutat foarte mult. Am știut în mod conștient că nu vreau să fiu ca tatăl meu. Am vrut să fiu acolo. Am trei copii. Sunt responsabil față de ei. Sunt o parte din viața lor. Când nu sunt, este supărător pentru mine și pentru ei.”

Pacino a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru filmul “Scent of a Woman” din 1992 și a primit, de asemenea, mai multe nominalizări de-a lungul carierei sale.

Vestea că Al Pacino va fi tată la 83 de ani vine după ce Robert De Niro, 79 de ani, a anunţat că a devenit tată a şaptea oară. El a dezvăluit o fotografie cu fiica lui, Gia Virginia Chen De Niro, a cărei mama este Tiffany Chen, instructor de arte marţiale, cu care actorul are o relaţie din 2021.