Magic News

Tot ce este nou pe HBO Max în iunie 2023!

HBO Max devine oficial platforma de streaming Max. Începând cu 23 mai 2023, iar luna iunie este prima lună cu grilă completă a serviciului de streaming, care vine o multitudine de titluri interesante, atât vechi, cât și noi, care vor fi disponibile pentru difuzare în primele zile ale verii.

Sam Levinson, creatorul hit-ului Euphoria, s-a întors cu serialul original HBO The Idol, în care joacă Abel „The Weeknd” Tesfaye și Lily-Rose Depp într-o poveste de dragoste toxică care vizează cultura celebrităților.

Serialul de comedie aclamat de critici al lui Danny McBride The Righteous Gemstones revine pentru sezonul 3, în timp ce familia lacomă Televangelist se implică în și mai mult haos. Serialul de arte marțiale Warrior revine și pentru sezonul 3 și va fi acum un serial original Max după difuzarea primelor sale două sezoane pe rețeaua soră a HBO Cinemax.

Unul dintre cele mai mari hituri de succes ale anului trecut, Avatar: The Way of Water, va fi disponibil și pentru difuzare pe Max începând din iunie. Apelul lui Channing Tatum în rolul stripperului Michael Lane din Magic Mike's Last Dance își va face debutul în streaming și pe Max.

Continuarea AICI