Magic News

Smiley şi Gina Pistol s-au căsătorit. Imagini de la nuntă

Smiley şi Gina Pistol au spus “Da” în acest weekend, cei doi începându-şi povestea de iubire în urmă cu aproape şapte ani.

La începutul lunii mai, ei au anunţat că se căsătoresc, iar în acest weekend şi-au invitat familiile şi prietenii să le fie alături la unul dintre cele mai importante momente din viaţa lor.

“Doamnelor si domnilor, sub privirile dumneavoastra Doamnaaaaaa si Domnul Mariaaaaa, adica NOI DOI! Fericiti si recunoscatori pentru al nostru “impreuna”, pentru o zi superba, cu atat de multe detalii brodate cu grija. Avem si scena, si ring de dans, si bar, si terasa, si gradina, dar ce n-avem.”, a scris Smiley.

„A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul !”, este mesajul scris de Gina Pistol pe Instagram.

Cei doi au dezvăluit mai multe fotografii de la nunta organizată la Orangeria Iris, pe malul Lacului Snagov. Ca decoraţiuni au fost folosite mii de flori albe şi ramuri de eucalipt, iar pe mese au fost puse ca mărturii mere verzi şi bileţele cu versurile lui Smiley.

Gina a purtat două rochii superbe, prima, o creaţie boho-chic, din mătase şi broderie decorată cu perle. Buchetul de la ceremonie a fost realizat din sute de fire delicate de floarea miresei. Mireasa şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale semnate de designer-ul Jimmy Choo. Smiley a purtat un costum bej extravagant, realizat de un designer român, la care a asortat o cămaşă asimetrică.

“Rochia este cumpărată de la o tipă din Israel. Eu am văzut-o pe Pinterest în urmă cu mulţi ani şi am zis că dacă vreodată o să mă mărit, asta e rochia pe care mi-o doresc să o port. După ce am fost cerută, am căutat rochia.”, a dezvăluit mireasa.

Smiley şi Gina Pistol au împreună o fetiţa, Josephine. Cei doi au anunţat că vor lua o scurtă pauză de social media, perioadă în care vor pleca în luna de miere în sudul Franţei.