Magic News

Cannes 2023 - Scarlett Johansson, pe covorul roşu alături de distribuţia fabuloasă a filmului “Asteroid City”

Avanpremierele se ţin lanţ la Cannes, iar pe Croazetă păşesc în fiecare seară staruri de la Hollywood.

De data aceasta, Scarlett Johansson a fost în centrul atenţiei, actriţa revenind pe covorul roşu al marelui festival de film. Nu avea nici 18 ani când a ajuns prima dată la Cannes, cu filmul “Match Point”. Se întâmpla în anul 2005, iar până anul acesta, Scarlett nu a mai apărut pe Croazetă.

Acum, ea şi-a prezentat publicului cel mai recent film al ei, “Asteroid City”, în regia lui Wes Anderson, peliculă aflată în competiţia oficială. Acţiunea filmului se petrece în anii 50, în deşertul american Monument Valley, însă filmările au avut loc în Spania, în apropiere de Madrid. În oraşul imaginar se desfăşoară convenția Junior Stargazer/Space Cadet, organizată pentru a reuni studenți și părinți din toată țara pentru burse și competiții academice.

Pentru această apariţie, Scarlett a ales o rochie roz, o creaţie Prada, cu spatele gol, care i-a lăsat la vedere tatuajele.

La Cannes, Scarlett l-a avut alături pe soţul ei, Colin Jost, dar şi pe colegii din distribuţia filmului, care este una de cinci stele: Rupert Friend, Tom Hanks, Bryan Cranston, Maya Hawke, Adrien Brody, Matt Dillon, Fisher Stevens, Steve Carell, cel care l-a înlocuit pe Bill Murray. Actor preferat al lui Wes Anderson, Bill Murray s-a îmbolnăvit de Covid şi s-a retras din acest proiect.