Magic News

Arnold Schwarzenegger este vocea filmelor şi serialelor de acţiune de pe Netflix

Arnold Schwarzenegger este noul chief action officer la Netflix şi anunţă personal cele mai explozive filme şi seriale de acţiune.

Actorul în vârstă de 75 de ani joacă rolul principal în “Fubar”, care va putea fi vizionat începând cu 25 mai, dar va promova şi pelicule precum: "Extraction 2" cu Chris Hemsworth (din 16 iunie), "Heart of Stone" cu Gal Gadot (din 11 august), "The Witcher" (Sezonul 3 Volumul 1 din 29 iunie), "The Night Agent" (disponibil acum pe Netflix), "The Mother" (disponibil acum pe Netflix), "The Brothers Sun" (în curând pe Netflix), "Lift" (în curând pe Netflix).

El şi-a anunţat noua funcţie, conducându-şi tancul personal M47 Patton, cu care a trecut peste un Mercedes. “„Nimeni nu iubește acțiunea la fel de mult ca mine. De aceea am acceptat noua și marea slujbă de Chief Action Officer al Netflix”, a spus actorul. 


"Fubar" îi are ca producători executivi pe realizatorul Nick Santora şi pe Arnold Schwarzenegger, care interpretează rolul principal. Printre producătorii executivi ai serialului se mai numără Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale şi Bill Bost, alături de David Ellison şi Dana Goldberg de la Skydance.

Netflix a declarat săptămâna trecută că are 5 milioane de utilizatori activi lunari.