Magic News

10 filme perfecte pentru sezonul nunților

Fie că ești în căutarea inspirației pentru ziua cea mare, ai nevoie să petreci o noapte relaxantă cu fetele sau partenerul, sau pur și simplu vrei să te destinzi, vizionarea unui film cu tematică de nuntă este potrivit, mai ales că ne aflăm în plin sezon al acestor evenimente romantice sau, după caz, copleșitoare.

De la povești de dragoste siropoase și scene de nuntă de vis până la răsturnări de situație surprinzătoare, aceste filme populare au ceva pentru fiecare:

10. „My Big Fat Greek Wedding” Fiind una dintre comediile romantice cu cele mai mari încasări, acest film este practic un must-see. Vizionarea acestuia va fi reîmprospătarea perfectă înainte de a treia ediție, My Big Fat Greek Wedding 3, să ajungă în cinematografe în septembrie.

9. „Wedding Crashers” Această comedie vă va face să râdeți atât pe voi, cât și pe parteneri, pentru ca la final să te facă să îți dorești ca Owen Wilson și Vince Vaughn să apară la nunta ta. Filmul urmărește doi mediatori de divorț care blochează nunți în încercarea de a întâlni femei.

8. „Runaway Bride” Nu este un secret pentru nimeni că Julia Roberts și Richard Gere au o chimie grozavă. În acest film, Gere joacă rolul unui jurnalist care acoperă „mireasa fugară” – portretizată de Roberts – care a lăsat trei miri la altar și plănuiește în prezent o a patra nuntă.

Continuarea AICI