Magic News

Cannes 2023 - Salma Hayek, Natalie Portman, Jennifer Lawrence, în rochii glam pe Croazetă

Weekend-ul acesta, Festivalul de film de la Cannes a programat multe premiere extrem de aşteptate, la care au asistat numeroase celebrităţi.

Astfel, şi-au făcut apariţia pe Croazetă Natalie Portman, Julianne Moore, Cate Blanchett, Salma Hayek, Marion Cotillard sau Jennifer Lawrence, care au arătat fabulos în ţinutele lor.

Salma Hayek a asistat la avanpremiera filmului lui Martin Scorse, “Killers of the Flower Moon”, unde a strălucit într-o rochie Alexander McQueen. Creaţia cu aspect teatral şi decolteu a fost purtată împreună cu un minunat colier cu diamante.

Natalie Portman a venit la Cannnes la premiera filmuli “May December”, în care joacă alături de Julianne Moore. În timpul zilei, Natalie a arătat foarte chic într-o ţinută roşie, cu o rochie mini şi saciu, un outfit accesorizat cu sandale roşii şi ochelari de soare. Seara, actriţa a purtat o rochie Dior, o reinterpetare a unei rochii mai vechi creată de Christian Dior în urmă cu mulţi ani.

Jennifer Lawrence a revenit la Cannes după o absenţă de aproape 10 ani, iar actriţa a întors toate privirile la avanpremiera “Anatomie D’une Chute” cu rochia ei roşie Dior. Actriţa americană nu a venit pe Croazetă atât ca actriţă, cât în calitate de co-producătoare a documentarului “Bread and Roses”.

La avanpremiera filmului “Killers Of The Flower Moon” au asistat şi două românce, Mădălina Ghenea şi Gina Chirilă, care au arătat splendid pe covorul roşu.