Magic News

Seara Fundaţiei Regale Margareta a României, la Palatul Elisabeta

Liderii companiilor implicate în proiecte sociale de 1 milion de euro pentru dezvoltarea unei comunități sustenabile în România, invitați la Seara Fundaţiei Regale Margareta a României, la Palatul Elisabeta

Luni, 15 mai 2023, la ora 18, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Președintele Fundației Regale Margareta a României, va găzdui, în grădina Palatului Elisabeta, Seara dedicată Fundației Regale Margareta a României, reunind parteneri și susținători ai proiectelor și lideri care contribuie la o Românie mai bună. Evenimentul va avea loc în prezența Majestății Sale Margareta, ASR Principele Radu și ASR Principesa Sofia.

Seara Fundației Regale reprezintă un moment de recunoaștere și mulțumire adresat reprezentanților de marcă ai companiilor implicate în dezvoltarea pe termen lung a unei comunități sustenabile în România, dar și sponsorilor și partenerilor care s-au implicat și au promovat proiectele Fundației. 

Totodată, este un moment de împărtășire a rezultatelor împlinite prin activitățile desfășurate de către Fundația Regală, a impactului social în ani atât al proiectelor scalabile, cât și al celor inovative: creștere a impactului Fundației, ajungând la un număr semnificativ de beneficiari, inovare, implementare și promovare a conceptului de intergenerațional prin care inspirăm România, astfel încât să fie adoptat la nivelul întregii societăți ori noi abordări și noi activități intergeneraționale în sprijinul seniorilor, copiilor și tinerilor. Am inovat și am extins metoda intergenerațională și voluntariatul în rândul seniorilor, asemeni unei francize, în 40 de comunități din toată țara. Generozitate, Responsabilitate, Puterea Exemplului, Loialitate și Integritate sunt valorile pe care le promovăm și urmărim prin proiectele noastre, iar, mai presus de toate, dorim să le dezvoltăm în oameni, pentru a simți că sunt o resursă prețioasă.

Datorită sponsorizărilor și a susținerii oferite de partenerii media, Fundația a oferit și în 2022 ajutor seniorilor singuri, susținere copiilor din familii sărace, aflați în risc educational, să nu-și abandoneze viitorul, precum și sprijin tinerilor talentați pentru a-și urma visul artistic, continuând astfel impactul pozitiv asupra dezvoltării comunității.


Printre cei prezenți la eveniment amintim: Ionuț-Valeriu Andrei (Director General C.N. Loteria Română), Sergiu Chircă (CEO Elefant.ro), Iulian Trandafir (CEO Alliance Healthcare România), Federico Bortot (Country Manager FERRERO Romania), Bogdan Ion (Country Managing Partner Ernst & Young Romania&Moldova), Anca Ungureanu (Vice-președinte Unicredit Bank), Simona Beldiman (Director executiv Fundația Bosch România), Angela Galeța (Director Fundația Vodafone România), Anna Katharina Scheidereiter (Manager CSR Kaufland România&Moldova), Anca Stoica (Director Marketing Hochland), Luiza Domnișoru – Head of Communication REVOLUT) și alții.

Cu această ocazie, Fundația Regală lansează Raportul de activitate al anului 2022.

Fundaţia Regală Margareta a României a fost înfiinţată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, fiind una din organizațiile neguvernamentale de elită din România, care contribuie la dezvoltarea societății civile prin programe sociale și educaționale. Cu o activitate de 33 de ani, Fundația sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații.