Magic News

Johnny Depp a semnat un contract fabulos

Johnny Depp a dat lovitura şi a semnat un contract record cu Casa Dior pentru a promova unul dintre parfumurile brandului.

Actorul american va primi 20 de milioane de dolari, acesta fiind onsiderat cel mai mare acord financiar din istoria promovării parfumurilor masculine.

Johnny Depp este imaginea oficială a parfumului "Sauvage" al Casei Dior încă de la lansarea acestuia pe piaţă, în 2015. Bernard Arnault, CEO-ul grupului LVMH, care deţine casa Dior, a declarat că "imaginea lui Johnny Depp" este unul dintre motivele principale pentru care acest parfum s-a bucurat de "un succes remarcabil".

Johnny Depp a suferit pierderi financiare mari în timpul divorţului cu Amber Heard. Atunci, Disney şi Warner Bros. au întrerupt colaborarea cu el, însă grupul LVMH a rămas alături de actor. Depp a primit despăgubiri de 10 milioane de dolari şi a reuşit să îşi repare imaginea.

Săptămâna aceasta, Johnny Depp va ajunge pe covorul roşu la Cannes cu "Jeanne du Barry", primul film în care a jucat după procesul cu Amber Heard, Pelicula va avea premiera mondială în deschiderea evenimentului, pe 16 mai.