Magic News

Kevin Costner divorţează după 18 ani de căsătorie

Actorul Kevin Costner şi soţia lui, Christine Baumgartner, şi-au anunţat despărţirea după o căsătorie de 18 ani.

Purtătorul de cuvânt al actorului a dat o declaraţie presei americane în acest sens: „Au ieşit la iveală elemente care nu depind de el şi rezultă că domnul Costner trebuie să ia parte la desfacerea căsătoriei sale”, se arată în mesaj. „Cerem ca intimitatea lui, cea a Christinei şi a copiilor lor să fie respectată în acest moment dificil pentru ei”.

Kevin Costner şi Christine Baumgartner, designer de genţi şi fost model, s-au căsătorit în Colorado în 2004. Au trei copii împreună: Cayden, 15, Hayes, 14 şi Grace, 12. Kevin Costner este tatăl a şapte copii născuţi din trei relaţii.

Anul trecut, actorul declara: „Soția mea face lucruri care sunt complet... utile. Casa este mai frumoasă datorită ei. Totul este mai cald datorită ei. Sunt aceste lucruri mici pe care le face și cred că asta este puterea iubirii, dar ea știe cum să creeze un cămin.”

Se pare că cererea de divorţ vine de la Christine Baumgartner, care a cerut custodia copiilor, nu însă şi pensie alimentară. Kevin Costner se află la cel de-al doilea divorţ, după cel extrem de scump din 1994, de Cindy Silva, căreia i-a plătit 80 de milioane de dolari.

În prezent, actorul joacă în „Yellowstone”, rol care i-a adus în luna ianuarie Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă.