Magic News

Prinţesa Charlotte a împlinit 8 ani

Prinţesa Charlotte, fiica Prinţilor de Wales, este sărbătorita zilei de 2 mai, ocazie cu care părinţii ei au publicat o fotografie adorabilă cu fetiţa lor.

Ea a fost surprinsă de Kate Middleton, mama ei, în timp ce stă într-un şezlong şi afişează un zâmbet larg. Fetiţa poartă o rochie de vară, de la Trotters. Fotografia este recentă, fiind realizată la Windsor, la sfârşitul săptămânii trecute, iar Kate continuă tradiţia de a împărtăşi fotografii făcute de ea cu ocazia zilelor de naştere ale copiilor săi.


Prinţesa Charlotte este a treia în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl ei, William, şi fratele mai mare, Prinţul George. Ea şi-a petrecut primii ani de viaţă la Palatul Kensington, iar acum locuieşte cu familia sa aproape de Windsor.

S-a aflat tot timpul în centrul atenţiei când a apărut în public, fiind comparată cu Regina Elisabeta a II-a pentru atitudinea sa hotărâtă şi pasiunea pe care o are pentru cai. Charlotte nu va ajunge probabil niciodată regină, însă este o prinţesă adorabilă.