Magic News

VIDEO - Smiley şi Gina Pistol au anunţat că se căsătoresc

Împreună de 6 ani ani şi părinţi ai unei fetiţe de 2 ani, Smiley şi Gina Pistol au anunţat că se căsătoresc.

Cei doi au realizat un material video, exact ca acum doi ani şi jumătate când dezvăluiau că urmează să devină părinţi.

De data aceasta, cu multă emoţie, de pe aceeaşi bancă, şi-au anuntat fanii că se căsătoresc: „Este firesc să primiţi vestea aceasta de la noi, înainte să citiţi în presă sau să o auziţi de la alţii. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am aşezat acum 2 ani şi jumătate şi am anunţat că vom fi părinţi, ne-am gândit să o folosim din nou şi când vă spunem că vom deveni soţ şi soţie, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărţim cu voi”, a spus Smiley.


Smiley şi Gina Pistol au povestit cum a fost cererea în căsătorie, care este povestea inelului, ce rol a avut micuţa Josephine în scenariu, dar şi ce fel de nuntă îşi doresc.

”Era o seară normală, o pregăteam pe cea mică de baie. Eram cu mâinile pline de spumă, m-a strigat, iar eu am ieșit din baie și mă uitam la Josephine, avea o cutie în mână. Nu am auzit ce a zis Andrei. Mă gândeam de unde a luat Josephine cutia aia, ce face cu ea. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția”, a povestit Gina.

Artistul s-a gândit initial la o cerere romantică, cu artificii, dar apoi a realizat că acesta trebuie să fie un moment al lor: ”Noi suntem doi oameni normali, care au o viață normală, mi s-a părut că cererea în căsătorie trebuie să fie normală, trebuie să fie la noi în casă, împreună cu fiica noastră, să fim toți trei în casă”.

Luna viitoare, în mai, are lor nunta, au spus cei doi. ”Și e al naibi de greu.”, a declarat Gina. Smiley a explicat că se fac pregătiri intense. ”E un moment pe care ne dorim să-l marcăm alături de prieteni și de oamenii care ne sunt altături de o grămadă de vreme în viață și care știm că se bucură pentru noi. Pentru noi e cununia religioasă și petrecerea alături de oamenii ăștia”, a mai spus cântărețul.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley şi Gina Pistol au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente „Ne vedem noi” în faţa a 5000 de oameni, veniţi la concertul lui Smiley.