Magic News

Shannen Doherty divorţează după 12 ani de căsătorie

Actriţa Shannen Doherty şi-a anunţat divorţul de soţul ei, Kurt Iswarienko, cu care era căsătorită de 12 ani.

Actriţa din “Beverly Hills” şi fotograful s-au căsătorit în anul 2011, în Malibu, iar pregătirile au fost filmate şi difuzate atunci în cadrul emisiunii “Shannen Says”.

Se pare că despărţirea celor doi s-a produs deja din luna ianuarie, iar reprezentantul actriţei a confirmat ştirea pentru revista “People”. “Divorţul era ultimul lucru pe care Shannen şi-l dorea. Din nefericire, a simţit că nu are altă soluţie”, a precizat acesta. Se pare că infidelitatea lui Kurt este motivul despărţirii celor doi.

Actriţa în vârstă de 52 de ani este la cel de-al treilea divorţ. Ea a mai fost căsătorită cu Ashley Hamilton, între 1993 şi 1994. Cea de-a doua căsătorie a fost cea cu producătorul de filme Rick Salomon, un mariaj care a durat doar câteva luni.

Anunţul despre noul ei divorţ a fost făcut la mai puţin de o lună după ce actriţa le-a spus fanilor că „se simte minunat”, la o convenţie dedicată serialelor TV din anii 1990 şi organizată în Hartford, Connecticut.

De ani de zile, Shannen se luptă cu cancerul de sân, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2015. Boala a intrat în remisie în anul 2017, pentru ca în anul 2020, actriţa să anunţe că boala a revenit. Pe tot parcursul anilor, Shannen a povestit prin ce a trecut, publicând fotografii din timpul tratamentelor de chimioterapie şi radioretapie.