Magic News

Prinţul Louis a împlinit 5 ani. Imagini adorabile cu mezinul Prinţilor de Wales

Kate Middleton şi Prinţul William şi-au sărbătorit în weekend fiul cel mic, pe Prinţul Louis, care a împlinit 5 ani.

Cu această ocazie, Prinţii de Wales au dezvăluit două fotografii cu Louis, în care acesta este surprins aşezat într-o roabă plină cu pământ şi plante.

Prințul Louis apare în ambele fotografii îmbrăcat în pantaloni scurți, cămașă și pulovăr albastru, zâmbind fericit, în roaba împinsă de mama lui.


“Cineva va împlini 5 ani mâine. La mulţi ani, Prinţului Louis!” este mesajul care însoţeşte fotografiile. Acestea au fost făcute de fotograful Millie Pilkington și nu de Prințesa Kate, cum s-a întâmplat până acum, când familia a aniversat ziua copiilor.


Prințul Louis învață la o școală privată, Lambrook School, în Berkshire, împreună cu fratele și sora lui. Este mezinul familiei, iar anul trecut s-a aflat în centrul atenţiei la parada Trooping the Colour. Aflat la balconul Palatului Buckingham alături de familia sa, Louis s-a strâmbat, şi-a dus mâinile la urechi, a scos limba, iar imaginile cu el au circulat intens în acea perioadă.

La ceremonia de încoronare a Regelui Charles III, din 6 mai, tânărul prinţ ar urma să îşi însoţească fraţii în procesiunea de la Westminster Abbey.