Magic News

Timothée Chalamet, în rolul lui Bob Dylan în tinereţe. Actorul va cânta hit-urile marelui artist

Timothée Chalamet îşi va folosi propria voce în secvenţele muzicale din filmul biografic despre Bob Dylan, care va fi produs anul acesta.

Tânărul actor va trebui să interpreteze mai multe piese din repertoriul legendarului cântăreţ, textier şi compozitor american.

Filmul intitulat “A Complete Unknown” este regizat de James Mangold, iar cineastul a confirmat că Timothée Chalamet va cânta în acest film.

“Este vorba despre o perioadă minunată din cultura americană, ce spune povestea unui Bob Dylan tânăr, de 19 ani, care ajunge la New York având în buzunar doar 2 dolari şi devine o senzaţie mondială după doar trei ani - fiind mai întâi adoptat de familia muzicienilor folk din New York şi, apoi, desigur, depăşindu-i dintr-un anumit punct de vedere, pe măsură ce popularitatea lui a crescut dincolo de toate aşteptările. Este o atât de interesantă poveste adevărată despre un atât de interesant moment de pe scena americană”, a spus James Mangold.

Filmul despre Bob Dylan are la bază cartea "Dylan Goes Electric", publicată de Elijah Wald în 2015, precum şi un scenariu scris de Jay Cocks.

Filmările vor începe cel mai probabil în luna august şi mai multe personalităţi ale industriei muzicale, precum Woody Guthrie, Pete Seeger şi Joan Baez, vor face parte din povestea filmului.

Timothée Chalamet a putut fi văzut cel mai recent pe marile ecrane în filmul "Bones and All". El a filmat până de curând pentru lungmetrajul SF "Dune: Part Two" - ce va fi lansat în noiembrie - şi pentru "Wonka" – film care va ajunge în cinematografe în luna decembrie şi în care actorul apare cântând.