Magic News

Halle Berry a pozat nud la 56 de ani - “Fac ce vreau!”

Halle Berry a postat pe contul său de Instagram o fotografie provocatoare, însoţită de un mesaj foarte clar.

În vârstă de 56 de ani, actriţa a pozat dezbrăcată pe balcon, cu părul în vânt, în timp ce bea un pahar cu vin. “Fac ce vreau”, a scris ea. Şi nu a fost o ocazie specială, ci doar o zi de sâmbătă, pe care a ales să o celebreze într-un mod simplu.

Halle îşi asumă astfel vârsta şi faptul că îşi trăieşte viaţa aşa cum simte, fără să ţină cont de ce cred ceilalţi. Şi nu este pentru prima dată când actriţa din “James Bond” a pozat nud şi şi-a asumat acest rol. De curând, la gala Premiilor Oscar, ea a apărut într-o rochie albă cu tăietură, care i-a lăsat la vedere picioarele superbe.


Într-un interviu recent, ea a declarat: “Vom îmbătrâni cu toții. Pielea noastră se va încreți și aspectul nostru se va schimba. Îmi văd fața și corpul schimbându-se, dar nu mi-am pus niciodată toate ouăle într-un singur coș.” Pentru actriță „frumusețea este mai profundă decât corpul fizic”.

Ea refuză astfel să „devină cineva care pur și simplu încearcă să păstreze o față tânără”. Potrivit lui Halle, „societatea ar trebui să trateze [femeile] ca pe niște pietre prețioase pe măsură ce îmbătrânesc, pentru că „cu cât femeile devin mai în vârstă, cu atât sunt mai formidabile”.