Magic News

Cum a anunţat Hilary Swank că a devenit mamă la 48 de ani

Hilary Swank a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 48 de ani, iar actriţa a dat vestea într-un mod extrem de emoţionant.

Ea a publicat pe contul de Instagram o fotografie tandră în care îşi ţine copiii în braţe. “Nu a fost uşor, dar a meritat”, a scris ea, precizând: “Un băiat şi o fată”. Hilary a dezvăluit că se simte în al 9-lea cer după ce a devenit mamă.

Ea a pozat pe o terasă, privind un apus de soare superb, cu marea in fata ei,  în timp ce în braţele sale se pot vedea cei doi bebeluşi.


Actriţa a anunţat că va deveni mamă în luna octombrie 2022, când a fost invitată în emisiunea “Good Morning America”. “Este ceva ce aştept de mult timp, voi fi mamă. Şi nu voi avea un copil, ci doi. Nu îmi vine să cred. Este incredibil să pot să vorbesc şi să anunţ acest lucru. Sunt într-un moment destul de avansat al sarcinii pentru a vorbi despre asta”, a spus actriţa cu zâmbetul pe buze.

Câştigătoare a două premii Oscar pentru “Boys Don’t Cry” şi “Million Dollar Baby”, actriţa este căsătorită din 2018 cu omul de afaceri Philip Schneider. Ei s-au întâlnit în 2016, după ce au făcut cunoştinţă prin intermediul unor prieteni comuni.