Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, la avanpremiera filmului “Air”, “unul dintre cele mai bune filme despre sport făcute vreodată”

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au asistat la avanpremiera filmului “Air”, iar cei doi şi-au afişat dragostea pe covorul roşu.

Ben Affleck este implicat în acest proiect cinematografic, iar Jennifer l-a susţinut. Ei au sosit pe covorul roşu ţinându-se de mână şi s-au sărutat în faţa fotografilor, iar Jennifer a arătat splendid într-o rochie cu perle în partea de sus şi o fustă galbenă lungă.

Alături de ei, pe covorul roşu au mai păşit Viola Davis, Matt Damon, venit împreună cu soţia şi cele trei fiice, şi Adriana Lima.

Filmul “Air” spune povestea celor mai cunoscuţi pantofi sport din lume, iar Ben Affleck şi Matt Damon fac parte din distribuţie. Cei doi fac din nou echipă după ce în 1997 au câştigat Oscarul pentru Cel mai un scenariu pentru filmul “Good Will Hunting”.


„Air“ este un film cu supereroi, dar niciunul dintre ei nu poartă pelerină, ci adidași. Regizat de Ben Affleck, filmul are o distribuție de top - Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Marlon Wayans, Chris Messina, Chris Tucker și Viola Davis – şi spune povestea liniei de pantofi Nike Air Filmul “Air” va fi lansat în luna aprilie şi este deja considerat un candidat la nominalizarea pentru Cel mai bun film la premiile Oscar 2024.

Filmul a primit cronici favorabile: „Unul dintre cele mai bune filme despre sport făcute vreodată. Affleck surprinde cu succes «călătoria» emoționantă și amuzantă a Nike, în timp ce aduce un omagiu respectuos tuturor celor implicați. Este cu adevărat un film despre legende cu legende“, a scris Indiewire, în timp ce „Variety“ a comparat „Air“ cu „Jerry Maguire“.