Magic News

De pe Broadway la Sala Palatului- PIAF! The Show - în interpretarea extraordinarei Nathalie Lermitte

PIAF! The Show, spectacolul care a electrizat Broadway-ul, în interpretarea extraordinarei Nathalie Lermitte, ajunge în sfarsit și în România pe 3 octombrie.

Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc la Sala Palatului, iar biletele pot fi achiziționate de la https://bilete.emagic.ro/ https://tickets.emagic.ro/ și din rețelele iaBilet si Entertix.

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul PIAF! The Show a avut mai mult de 400 de reprezentații în peste 50 de țări, depășind vânzări de peste un milion de bilete. Conceput și regizat de Gil Marsala, PIAF!


The Show este unanim considerat de apropiații lui Edith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodată carierei cântăreței și s-a jucat cu casa închisă pe scenele celebrelor teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris.

În PIAF! The Show Nathalie Lermitte poartă spectatorul prin cariera și emoționanta viață ale „Micutei Privighetori” – „la Môme Piaf” – cu celebrele cântece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau „Milord”, într-o scenografie originală și proiecții în premieră ale unor imagini cu Edith Piaf nepublicate până în prezent.

Biletele pentru spectacolul PIAF! The Show pot fi achiziționate de la https://bilete.emagic.ro/ https://tickets.emagic.ro/ și din rețelele iaBilet si Entertix, începând de la 139.50 lei.