Magic News

Michael J. Fox - O “viaţă grozavă”, deşi suferă de Parkinson

Sunt peste 30 de ani de când Michael J. Fox a fost diagnosticat cu maladia Parkinson, iar acum actorul a vorbit deschis despre boala lui.

Invitat la South by Southwest Film Festival, actorul în vârstă de 61 de ani a declarat: “Mila este o formă ușoară de abuz. Îmi pare rău pentru mine, dar nu am timp pentru asta”, a spus actorul din „Înapoi în viitor”, potrivit revistei People.

Partenera lui, Tracy Pollan, a fost alături de el pe covorul roșu. “Parkinson e o boală urâtă, dar am avut o viață grozavă, așa că mulțumesc pentru asta”, a continuat actorul, vorbind cu regizorul „Still: Michael J. Fox Movie” Davis Guggenheim.


Acest documentar urmărește viața lui Michael J. Fox și lupta sa împotriva bolii. Va fi lansat exclusiv pe Apple TV, dar încă nu a fost anunţată o dată de lansare. În anul 2000, actorul a fondat „Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s research” pentru a finanța programe de cercetare pentru combaterea bolii. S-au strâns peste 450 de milioane de dolari. Angajamentul său i-a adus și un Oscar onorific în noiembrie anul trecut.

În 2020, Michael J. Fox și-a anunțat retragerea definitivă din lumea cinematografiei. Pe măsură ce a avansat, el a spus că vrea să se bucure pe deplin de restul vieții sale alături de familia sa. Cu toate acestea, în 2021 a apărut într-un episod din serialul „Expedition: Back to the Future”.