Magic News

Cum a fost la concertul lui Ştefan Bănică – “Te iubesc, femeie!”

Ștefan Bănică a sărbătorit și în acest an femeia printr-un concert acustic de excepție: „Te iubesc, femeie!”, organizat la Sala Radio din București, alături de muzicieni de primă mărime.

Pentru al 12-alea an, artistul a declarat “Te iubesc, femeie!” şi a susţinut un concert dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor, dar nu numai.

Cei prezenţi au avut bucuria de a asista la un altfel de concert, cu o atmosferă unică creată de cele mai frumoase cântece de dragoste, pentru toate vârstele, semnate Ștefan Bănică și reinterpretate în variantă acustică.

Concertul acustic Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!” de anul acesra a fost un nou moment special, desfăşurat într-o atmosferă caldă și plină de emoție.

“Mulţumim publicului care a fost aseară alături de noi la concertul acustic TE IUBESC, FEMEIE!, la Sala Radio. Acest proiect, concertul acustic din luna martie, durează de 12 ani și asta datorită publicului nostru. Aplauze pentru Rock'n'Roll Band și The 50'S! Mulțumesc echipei mele si partenerilor noștri de la Magic FM!”, a transmis artistul.

Foto: Mihai Vasilescu