Magic News

Soţia lui Bruce Willis le cere fotografilor să stea la distanţă de soţul ei diagnosticat cu demenţă

Emma Heming Willis, soţia actorului Bruce Willis, a postat un mesaj emoţionant în care le cere fotografilor să nu se apropie de soţul ei, care a fost diagnosticat recent cu demenţă.

Actorul în vârstă de 67 de ani a ieşit recent la o cafea cu prietenii în Santa Monica, însă paparazzi au fost pe urmele lui.

„Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea”, a declarat ea. „Este clar că mai este nevoie de multă educaţie." Ea s-a adresat fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină exclusivităţi despre soţul ei. "Rămâneţi în spaţiul vostru!" 

„Ştiu că aceasta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău”, a continuat Emma. „Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta! Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”.

Recent, familia actorului a oferit detalii despre starea lui de sănătate, dezvăluind că suferă de demenţă. “De când am anunţat diagnosticul de afazie, în primăvara anului 2022, boala lui Bruce a progresat şi acum avem un diagnostic mai specific: demenţă frontotemporală. Din nefericire, dificultăţile de comunicare reprezintă doar un simptom al bolii de care suferă Bruce. Deşi este dureros, este totuşi o uşurare faptul că în sfârşit avem un diagnostic clar”.

Din păcate, nu există tratament pentru această boală şi tot ce ce speră familia este ca pe viitor medicina să evolueze şi această situaţie să se schimbe.