Magic News

Cate Blanchett, protagonista noului videoclip al trupei Sparks, “The Girls Is Crying In Her Latte”

Actriţa Cate Blanchett are una dintre cele mai surprinzătoare apariţii, ea fiind protagonista noului videoclip al trupei Sparks, “The Girls Is Crying In Her Latte”.

Acesta a fostt lansat cu o săptămână înainte de Gala Premiilor Oscar, unde Cate este nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal pentru rolul din filmul “Tar”. Câştigătoare a două premii Oscar, australianca are mari şanse să îşi treacă în palmares cea de-a treia statuetă Oscar.

Cate apare în videoclipul fraţilor Ron şi Russell Mael într-un costum galben, cu căşti roşii pe cap şi dansează, fiind cucerită de energia cântecului. Actriţa i-a cunosct pe cei doi la Premiile Cesar, în Franţa şi au păstrat legătura.

“Nu bănuiam că, un an mai tarziu, una dintre marile actriţe ale timpului nostru (şi o persoană minunată!) va fi de acord să îşi împrumute abilităţile de dans pentru primul videoclip extras de pe noul nostru album, „The Girl Is Crying In Her Latte”. Visurile chiar devin realitate. Vom dormi liniştiţi în seara asta ştiind că pentru totdeauna vom putea spune că am jucat într-un film alături de Cate Blanchett!”, au declarat artiştii.


Ei au oferit şi alte detalii despre această colaborare inedită: „Când a auzit melodia prima dată, a spus: , iar eu m-am gândit că este un comentariu foarte potrivit despre acest cântec. Când a venit vorba despre participarea ei la videoclip, nici măcar nu ştiam că va dansa neapărat. A fost mai degraba ceva de genul Dar ce a urmat, a fost ceea ce a simţit ea să facă pentru acest cântec. A venit cu căştile roşii pe care le poartă în videoclip şi… părea că ştie exact ce face, că a mai urcat pe scenă anterior.”

În aceste condiţii, Ron şi Russell i-au lăsat prim-planul lui Cate, iar ei au făcut figuraţie în propriul videoclip.

Pentru Cate, aceasta este a doua aparitie într-un videoclip după ce în 2016 ea a apărut în “The Spoils”, clipul trupei Massive Attack.