Magic News

Trupa Iris şi Felicia Filip au lansat melodia “Mă întorc acasă”

Cristi Minculecu şi Felicia Filip şi-au reunit vocile pentru a lansa melodia “Mă întorc acasă”, un nou single lansat la 27 distanţa de prima lor colaborare.

Melodia este însoțită de un videoclip regizat de Lazăr Cercel, a cincea colaborare dintre acesta din urmă și Iris - Cristi Minculescu, Valter & Boro.

„Suntem foarte mulțumiți de rezultat și de noua noastră piesă. Ne simțim excelent, fiind înconjurați de atâția prieteni: doamna Felicia Filip - care a acceptat din nou invitația noastră de a lansa o piesă împreună. Lazăr Cercel - alături de care am ajuns deja la al cincilea videoclip, Andreea Argatu - care a avut grijă să arătăm impecabil în acest videoclip. Am lucrat la această piesă cu aceeași echipă de producție, Vlad Manolache și Ionuț Papu, și, după cinci single-uri împreună, pot spune că este foarte plăcut să ai alături în studio oameni care te cunosc”, a povestit Cristi Minculescu, liderul formației.


„Mă întorc acasă” este o piesă cu un mesaj complex și de suflet, și poate fi considerată atât o piesă de dragoste, o celebrare a iubirii, cât și o piesă prin care se reamintește, fiecăruia dintre noi, despre importanța și siguranța casei, a căminului.

Single-ul este inspirat din experiența tuturor celor care au trăit departe de casă, iar melodia captivantă, împreună cu versurile sensibile, invită ascultătorii să se alăture unei călătorii a regăsirii de sine și cadrului familial.

„Pentru mine, mesajul piesei este unul foarte important. Acasă este cel mai drag loc, pe care uneori ajungem să-l prețuim abia când nu-l mai avem sau când suntem departe de el. Este o baladă foarte puternică, care transmite emoții profunde și ne transpune în experiența vieții departe de casă, de tot ce ne este familiar”, a mai spus legenda rock-ului românesc, Cristi Minculescu.