Magic News

Jude Law este tată pentru a şaptea oară

La 50 de ani, Jude Law este tată pentru a şaptea oară după venirea pe lume a celui de-al doilea copil pe care îl are cu Phillipa Coan.

Cei doi au fost surprinşi pe aeroportul Heathrow din Londra împreună cu două cărucioare, ceea ce a dat de înţeles că mai au un copil. Naşterea celui şaptelea copil nu a fost încă confirmată de către actor, însă acesta spunea în 2020 că a avea mai mulţi copii este cu adevărat incredibil.

Întrebat de Jimmy Fallon ce a mai făcut în ultima vreme acasă, Law a povestit că s-a ocupat cu grădinăritul, iar apoi a declarat: „Oh, și în plus, am făcut un copil. Cam asta am făcut”. De asemenea, Jude Law a spus ce a însemnat pentru el să devină tată din nou într-o perioadă atât de complicată: „Este chiar minunat. Ne simțim chiar binecuvântați că trăim într-o perioadă în care am putut sta ca o familie și să ne bucurăm unul de compania celuilalt și de fiecare zi care a trecut. A fost un fel de dragoste domestică neobișnuită și puțin forțată”.

Jude Law a avut o viaţă sentimentală destul de tumultoasă. Din prima căsătorie, cea cu Sadie Frost, el are trei copii: Rafferty, Iris şi Judy. Au urmat relaţiile cu Sienna Miller, între 2003 şi 2006 şi din 2009 până în 2011, cei doi neavând copii împreună. Actorul mai are două fetiţe din relaţiile cu Samantha Burke şi Catherine Harding, iar din 2015, el este într-o relaţie cu Phillipa Coan, de profesie psiholog.”Sunt norocos să fiu cu cineva cu care mă distrez mai bine decât am făcut-o în toată viața mea. Avem o viață de familie incredibil de stabilă, de sănătoasă, minunată!”, a declarat actorul.