Magic News

Cerceii fabuloşi purtaţi de Kate Middleton la BAFTA pe care şi-i poate permite oricine

Kate Middleton a avut o apariţie stylish la Premiile BAFTA 2023 unde a strălucit pur şi simplu.

Prinţesa de Wales a păşit pe covorul roşu al celebrei gale pentru prima dată după ce a primit noul titlu nobiliar. De asemenea, ea şi William au revenit la acest eveniment atât de important după o absenţă de 3 ani.

Iar Kate şi-a planificat extrem de bine această apariţie şi a mizat totul pe rochia albă din voal, semnată Alexander McQueen, aceeaşi pe care a purtat-o şi în 2019. Rochia cu un umăr gol i-a venit perfect, iar Prinţesa de Wales a accesorizat-o cu o pereche de mănuşi negre, foarte lungi şi pantofi aurii. Ea şi-a completat look-ul cu o pereche de cercei aurii, nişte piese superbe de la Zara, care costă aproximativ 100 de lei. Oricine îşi poate permite astfel de cercei, cu o singură condiţie: să îi mai găsească pe stoc, ştiut fiind faptul că tot ceea ce poartă Kate şi este accesibil dispare imediat.

Kate şi-a lăsat părul desfăcut şi a păşit încrezătoare pe covorul roşu, părând neschimbată faţă de acum 4 ani când a purtat aceeaşi rochie. Se ştie că Prinţesa este o mare adeptă a reciclării ţinutelor, reuşind să aibă apariţii extrem de reuşite chiar dacă poartă aceeaşi rochie sau palon. Secretul său constă în mici schimbări la nivelul accesoriilor cu care îşi creează de fiecare dată un alt look.

Alături de ea, Prințul William, care este președintele Academiei Britanice de Artă, Film și Televiziune (BAFTA), a fost foarte elegant, el purtând un costum din catifea neagră, papion negru şi batistă albă.