Magic News

Ben Affleck și Matt Damon urmăresc visul împlinit dintre Michael Jordan și Nike în primul trailer „Air”

Prime Video a dezvăluit primul trailer pentru ”Air”, un viitor biopic despre cum a luat ființă legendarul parteneriat dintre Michael Jordan și Nike.

Regizat de Ben Affleck, filmul va explora ce s-a întâmplat în spatele cortinei în industria îmbrăcămintei sportive înainte ca brandul emblematic Air Jordan să intre în istoria baschetului la nivel mondial, informează Collider. După cum dezvăluie trailerul, ”Air” se va concentra pe povestea lui Sonny Vaccaro, geniul de marketing care a împins Nike Inc. să-l urmărească pe cel mai remarcabil atlet din lume, Jordan.

Vaccaro va fi amintit pentru totdeauna în industrie pentru că l-a convins pe Jordan să semneze primul său contract de adidași într-unul dintre cele mai de succes parteneriate de marketing din istorie. Datorită acestei oferte, Vaccaro a devenit cel mai râvnit director de marketing din industria îmbrăcămintei sport. Cu toate acestea, ”Air” ne va conduce înainte de parteneriatul Jordan-Nike, când Vaccaro nu era altceva decât un om ambițios cu vise mari.

Trailerul subliniază, de asemenea, modul în care Air va dezvălui modul în care mama lui Michael Jordan, Deloris Jordan, a jucat un rol vital în încheierea înțelegerii care ar schimba istoria sportului. Interpretată de uimitoarea Viola Davis, Delores este o forță a naturii în noul trailer, dispusă să lupte cu toți cei care pun la îndoială talentul fiului ei.

Continuarea AICI