Magic News

Kevin Costner îşi închiriază conacul de lux din Aspen

Actorul Kevin Costner îşi deschide porţile ranch-ului din Aspen, un loc ideal pentru o vacanţă de vis.

Proprietarul unui domeniu de 65 de hectare, aflat în imediata apropiere a locului unde schiază celebrităţile în fiecare an, Kevin Cosner îşi scoate proprietatea la închiriere şi cere 36.000 de dolari pe noapte.

Cumpărat în anul 2000, conacul poartă numele de Dunbar Ranch, după numele personajului John Dunbar din filmul clasic “Dansând cu lupii”, din 1990 şi are vedere la Munţii Aspen.

Dunbar Ranch are 12 camere, 8 băi în cele trei clădiri ale sale, unde se pot caza 27 de persoane. Există o casă principală, o alta pe malul lacului şi o a treia pe malul râului. Totul este decorat într-un stil rustic foarte chic, iar casele sunt foarte confortabile. Afară, iubitorii de sporturi de iarnă pot patina, schia, se pot plimba cu sania trasă de schi. Vara, ferma este locul perfect pentru a pescui, a face sporturi nautice şi drumeţii sau echitaţie.

Kevin Costner a jucat recent rolul unui proprietar de ranch în serialul “Yellowstone” şi se pregăteşte să revină pe marile ecrane cu westernul “Horizon”, primul lui film ca regizor din ultimii 20 de ani.