Magic News

Pamela Anderson a pozat nud la 55 de ani

La 55 de ani, Pamela Anderson a pozat fără inhibiţii pentru Interview Magazine, pictorialul fiind realizat de fotografa Petra Collins.

Actriţa a revenit recent în lumina reflectoarelor cu documentarul Neflix, “Pamela: A Love Story” în care vorbeşte deschis despre viaţa sa, despre tumultoasele poveşti de iubire, dar şi despre dramele personale.

În Interview Magazine, Pamela i-a acordat un interviu lui Ronan Farrow, fiul Miei Farrow și al lui Woody Allen, oferind detalii despre documentar și despre viața sa. Iar în fotografiile realizate cu această ocazie arată la fel de sexy cum o ştim. Pamela a pozat pe o canapea de piele, purtând doar pantofi argintii cu toc şi suviţe blonde foarte lungi care îi acoperă spatele. O fotografie provocatoare prin care Pamela îşi reafirmă statutul de sex-simbol.


În interviu, Pamela a dezvăluit că scrierea cărții ei a fost „foarte terapeutică” şi a continuat spunând: „Este foarte dificil să ții de toate aceste lucruri în timp ce le trăieşti. Este o afacere nebună în care m-am băgat. Când eram mică, îmi doream să fiu călugăriță sau showgirl. De ce nu putem fi amândouă?”


Vorbind despre copilăria ei, Pamela a mărturisit că nu i-a păsat prea mult de religie, dar era „foarte fascinată de ritualuri, religie, mitologie și basme. Eram un copil cu imagianţiw; acesta a fost mecanismul meu de supraviețuire.” Ea a continuat: „Pot să mă uit în urmă acum și să râd la unele dintre alegerile pe care le-am făcut, dar doar trăiam în acest film intens pe care îl cream pentru mine. Încă nu stiu ce naiba fac. Dar este interesant să privești înapoi și să vezi o viață întreagă. Nu știu cum am crescut doi copii atât de grozavi. Adică, având în vedere fondul genetic, sunt domni desăvârșiți”, a spus Pamela despre cei doi fii ai săi – Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee, pe care îi are fostul ei soţ, Tommy Lee.

La avanpremiera documentarului său, Pamela a purtat o rochie roşie electrizantă care a amintit tuturor de iconicul costum de baie din “Baywatch”, serialul care i-a adus celebritatea. Acela a fost momentul în care ea şi-a creat imaginea de blondă senzuală şi superficială, care avea să o însoţească permanent. “Am creat un personaj şi asta a hrănit un monstru”, spune vedeta în “Interview Magazine”.