Magic News

Justin Timberlake a împlinit 42 de ani. Mesajul soţiei lui

Justin Timberlake şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 31 ianuarie, iar dintre toate mesajele primite cel mai special a venit din partea soţiei lui, Jessica Biel.

Căsătoriţi de peste 10 ani, cei doi formează o familie minunată şi nu ratează nicio ocazie să îşi declare dragostea. De ziua soţului ei, Jessica a postat două fotografii şi un mesaj extrem de frumos:

„La mulți ani persoanei care mă provoacă și mă inspiră în fiecare zi. Persoana care mă face să râd și să creez și să risc totul. Persoana care face ca banalul să fie extraordinar. Știi cine ești. Te iubesc”, a scris Jessica Biel pe Instagram.


În fotografii, cei doi sunt împreună pe o barcă şi zâmbesc fericiţi, bucurându-se de o zi perfectă petrecută împreună.

Anul trecut, ei au împlinit 10 ani de căsătorie şi au sărbătorit cu o vacanţă în Italia, unde şi-au reînnoit jurămintele. De altfel, Italia înseamnă mult pentru ei, aceasta fiind ţară în care s-au căsătorit.

„10 ani nu sunt de ajuns! Mă faci un soț și un tată mai bun în fiecare zi! Te iubesc atât de mult, om frumos! Întoarce-te la mine”, a scris Justin Timberlake. Iar Jessica i-a răspuns: „Să fiu căsătorită cu tine este aventura vieții mele! Întoarce-te la mine, iubitule, întoarce-te la mine!”