Rod Stewart s-a oferit să le plătească radiografiile celor aflaţi pe listele de aşteptare

Rod Stewart face un nou gest nobil, iar starul rock în vârstă de 78 de ani s-a oferit să le plătească radiografiile celor aflaţi pe listele de aşteptare din spitale.

Share

Artistul, care a sunat într-o emisiune de la Sky New,s a spus că nu a văzut niciodată în Marea Britanie o situaţie "atât de rea" şi a cerut ca laburiştii să primească şansa de a conduce ţara, deşi înainte i-a susţinut pe conservatori.

"Aş dori să plătesc pentru 10 sau 20 de scanări, sau oricât de mult este nevoie. Nu ştiu cum vom rezolva acest lucru şi, sper că vor urma şi alţi oameni, pentru că pare ridicol că această clinică specială de scanare să rămână goală", a declarat Rod Stewart.

"Sunt oameni care mor pentru că nu pot avea acces la scanări. Nu am nevoie de publicitate. Vreau doar să fac nişte lucruri bune şi ăsta, cred, este un lucru bun, pentru că dacă alţii mă urmează, mi-ar plăcea".

Lucrătorii NHS au fost în grevă în ultimele luni, iar în următoarea perioadă se anunţa plecări din sistemul de sănătate. "Eu personal sunt conservator de mult timp, dar cred că acest guvern ar trebui să iasă în evidenţă acum şi să ofere o încercare Partidului Laburist, pentru că acest lucru este sfâşietor pentru asistente", a mai spus artistul.

Anul trecut, Rod Stewart a închiriat o casă în Berkshire pentru o familie de 7 membri originară din Ucraina şi le-a achitat toate cheltuielile. El şi-a explicat gestul astfel: “M-am gândit: „Sunt cavaler, mi s-a dat această onoare de a fi cavaler datorită lucrurilor pe care le-am realizat în viața mea și a activității de caritate pe care am făcut-o de-a lungul anilor. Dar trebuie să fac ceva acum. Sunt cavaler, ar trebui să-mi folosesc puterea pentru a face ceva pentru oameni”.

Share