Magic News

Melodia “Shallow”, cântată de Lady Gaga şi Bradley Cooper, are peste 2 miliarde de ascultări pe Spotify

După nominalizarea la Premiile Oscar, a patra pentru ea, Lady Gaga a mai primit o veste buna la acest început de an.

Melodia “Shallow” pe care o cântă împreuna cu Bradley Cooper a depăşit cifra de două miliarde de ascultări pe Spotify. Este prima piesă a lui Lady Gaga care atinge această performanţă şi cea de-a 26-a de pe platforma Spotify care înregistrează un asemenea succes.

Lansată în 2018 pentru coloana sonoră a filmului “A Star Is Born”, cântecul a devenit rapid unul dintre cele mai ascultate. În 2019, artista a primit Premiul Oscar pentru Cel mai bun cântec original, iar cei doi interpreţi au oferit un moment de senzaţie la Dolby Theatre unde au cântat live.


Lady Gaga a dezvăluit povestea cântecului pe care l-a scris împreună cu Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt. „În „Shallow”, cuvintele semnifică o perioadă în care bărbații și femeile au un dialog deschis unii cu ceilalți. Acea conversație este ceea ce face această melodie de succes și atât de frumoasă și motivul pentru care oamenii plâng când o aud. Este pentru că acel bărbat și acea femeie au o conexiune și se ascultă unul pe celălalt”. Pentru Lady Gaga, melodia mai are o semnificaţie, ea amintind de momentul în care a cântat prima data “Shallow” în faţa lui Bradley Cooper. “Am văzut cum i se luminează chipul după care am cântat împreună. Eram fascinată. Atât eu, cât şi Ally, personajul meu”.


Cântăreața i-a mulțumit atunci lui Cooper, regizorul filmului: „Nu există nicio persoană pe această planetă în afară de tine care să fi putut cânta acest cântec cu mine. Mulțumim pentru că ai avut încredere în noi”.

În timpul turneului de promovare a filmului “A Star Is Born” s-a vehicualt că între Lady Gaga şi Bradley Cooper ar exista o poveste de dragoste. Cei doi nu au făcut însă altceva decât să transmit multă emoţie şi să le ofere oamenilor un spectacol.

“Am creat o poveste de dragoste. Pentru mine, ca interpret şi actriţă, sigur că mi-am dorit ca oamenii să creadă că suntem cu adevărat îndrăgostiţi unul de celalălat. Şi amândoi ne-am dorit ca oamenii să simtă dragostea în momentul nostru de la gala premiilor Oscar. Am vrut ca această senzaţie să treacă dincolo de obiectivul camerelor, dincolo de ecranul televizorului. Şi ne-am străduit mult pentru a obţine acest lucru, am muncit zile întregi. Am orchestrat totul, a fost un spectacol“, i-a explicat Lady Gaga lui Oprah.