Magic News

Fabuloasa vilă din Sicilia unde s-a filmat serialul “The White Lotus” poate fi închiriată

Vila Tasca, una dintre locaţiile superbe în care a fost filmată cea de-a doua serie a serialului “The White Lotus”, poate fi acum închiriată pe Airbnb.

Recent câştigător al Globului de Aur la categoria Cea mai bună mini-serie, “The White Lotus” are numeroase vizualizări şi datorită decorurilor minunate.

În cea de-a doua serie, acţiunea se petrece într-un hotel italian de lux din Sicilia, însă filmările au inclus şi alte locaţii. Astfel, în episodul 3, Daphné (Meghan Fahy) a dus-o Harper (Aubrey Plaza) la Noto, într-o vilă somptuoasă ale cărei picturi murale apar şi în genericul serialului.

Vila se află în realitate în apropiere de Palermo, poate fi închiriată pentru un sejur, iar preţul cerut de proprietari este de 16500 de euro. Fanii serialului care îşi permit să plătească atât pot avea parte însă de o experienţă de top. O noapte costă 5500 de euro, iar vila poate fi închiriată pentru minim trei nopţi. Oaspeţii vor avea tot confortul, un majordom, dar şi un Chef vor fi la dispoziţia lor şi se vor asigura că sejurul va fi ca în filme.

Vila cu patru camere, fiecare având un salon privat şi baie, este înconjurată de o grădină de 10 hectare, plină de plante tropicale şi de portocali. Clădirea face parte din patrimoniul cultural al Italiei, iar camerele sunt adevărată odă adusă picturii italiene din perioada Renaşterii. Cu siguranţă, acest cadru de vis este locul în care oaspeţii simt perfect ce înseamnă cu adevărat “la doce vita”.