Magic News

Riley Keough a dezvăluit ultima fotografie cu Lisa Marie Presley, mama ei

Riley Keough i-a adus un omagiu emoţionant mamei ei, dezvăluind ultima fotografie pe care a făcut-o împreună cu Lisa Marie Presley.

Fiica lui Elvis Presley a murit pe 12 ianurie, la vârsta de 54 de ani, din cauza unor crize cardiace. Familia şi apropiaţii au fost şocaţi de această veste şi au scris cuvinte emoţionante despre Lisa Marie.

Ea a fost înmormântată pe 22 ianuarie la Graceland, proprietatea celebră pe care a adorat-o şi unde se odihneşte acum alături de tatăl şi de fiul ei, Benjamin, care s-a sinucis în anul 2020. O ceremonie emoţionantă a fost organizată cu această ocazie, iar Priscila Presley, mama ei, a ţinut un discurs, mărturisind că îi lipseşte dragostea fiicei sale.


Prea emoţionantă pentru a vorbi, Riley, fiica Lisei Marie, şi-a rugat soţul să citească scrisoarea pe care a scris-o pentru mama ei. A dezvăluit cu această ocazie că este, la rândul ei, mamă: “Sper că îmi voi putea iubi fiica aşa cum ne-ai iubit tu pe noi”.

După alte două zile, Riley a publicat ultima fotografie pe care a făcut-o cu mama ei. Cele două au fost surprinse stând una lângă alta într-un restaurant şi zâmbind. O ultimă amintire pe care Riley o va păstra pentru totdeauna în sufletul său.