Magic News

Deva, fiica Monicăi Bellucci, cu un look care a amintit de mama ei din anii 2000

Deva Cassel i-a adus un omagiu mamei ei, Monica Bellucci, făcându-şi apariţia la prezentarea Dior cu părul coafat cu bucle.

La fel ca mama ei, Deva este model, fiind imaginea Casei Dolce&Gabbana, pentru care a apărut în mai multe prezentări de modă şi campanii.

De data aceasta, tânăra superbă a putut fi admirată la show-ul organizat de Dior, iar Deva a afişat o imagine care a amintit imediat de Monica, cea din urmă cu aproape 20 de ani. Se pare că Deva a răsfoit albumul de fotografii al familiei şi s-a oprit la un look iconic al mamei ei.


În 2004, Monica strălucea la Paris într-o rochie neagră şi cu părul coafat cu bucle, cu cărare pe o parte. Alături de ea, pe covorul roşu se afla soţul ei, Vincent Cassel, tatăl Devei.

Fiica Monicăi Bellucci a purtat la prezentarea Dior Haute Couture un outfit all black şi a pozat când misterioasă, când foarte zâmbitoare, fiind de o frumuseţe care hipnotizează.

Monica Bellucci şi Deva Cassel au apărut împreună pe coperta revistei Vogue Italia şi sunt una dintre cele mai frumoase perechi mamă-fiică din modeling.