Magic News

Gloria Gaynor, interpreta hit-ului ”I Will Survive”, impresionată de cântecul “Flowers” al lui Miley Cyrus

Gloria Gaynor îi trimite un buchet de flori virtuale lui Miley Cyrus, care a lansat melodia “Flowers”, comparată de mulţi cu hit-ul “I Will Survive”, al Gloriei Gaynor.

“Flowers” este cea mai ascultată melodie a momentului, bate toate recordurile pe Spotify şi aminteşte de “I Will Survive”.


Artista în vârstă de 79 de ani este impresionată, la rândul ei, de melodia prin care Miley vorbeşte despre despărţirea sa de Liam Hemsworth. Melodia a fost lansată cu o zi înainte ca Liam să împlinească 33 de ani, iar Miley îi transmite că există viaţă şi după el.


”Noua ta piesă duce mai departe torța speranței în lume, torța împuternicirii, îi încurajează pe cei în suferință să găsească motivația de a depăși momentul, de a găsi tăria în ei înșiși și de a prospera. Bravo, Miley!”, este mesajul cântăreței Gloria Gaynor, care a lansat poate cel mai ascultat cântec despre despărţire.

Miley Cyrus devine acum noua voce a celor care au trecut recent printr-o despărţire, punând în această melodie toată suferinţa sa, dar şi toată speranţa.