Magic News

Şi Taximetrişti(i) sunt oameni

În ultimii ani, comediile românești au început să cam rupă la box office, mai ales dacă sunt ușurele, dacă abordează subiecte foarte familiare și situații în care e posibil să te fi regăsit și tu, la un moment dat - un teambuilding, ceva.

Dacă în 2022 am avut două comedii românești care s-au clasat printre primele 10 filme cu cele mai mari încasări la box office, e posibil ca în 2023 să avem chiar mai multe. În acest an sunt anunțate destule titluri din acest gen și toate promit că te vor face să râzi în hohote și că vei sta la povești cu prietenii despre ele.

Despre filmul ăsta s-ar putea să vorbești chiar cu șoferul de taxi / Uber / Bolt cu care vei pleca acasă de la cinema. Ar fi chiar interesant! Nu degeaba se numește „Taximetriști” și este despre doi șoferi, dar nu mai puțin și despre clienții lor.

În cel mai recent film al regizorului Bogdan Theodor Olteanu, care a scris și scenariul împreună cu Adrian Nicolae, la fel ca în cazul piesei de teatru cu același nume, publicul e invitat, alături de personaje savuroase (interpretate de Monica Bârlădeanu, Micutzu, Andi Vasluianu, Maria Popistașu sau Victoria Răileanu), într-o poveste plină de umor, dar și de suspans.

Continuarea AICI