Magic News

Dolly Parton, Belinda Carlisle, Cyndi Lauper, Gloria Estefan şi Debbie Harry au lansat melodia „Gonna Be You” pentru filmul “80 pentru Brady”

Cinci legende ale muzicii, Dolly Parton, Belinda Carlisle, Cyndi Lauper, Gloria Estefan şi Debbie Harry s-au reunit pentru a lansa melodia “Gonna Be You” de pe coloana sonoră a filmului “80 pentru Brady”, o poveste despre jucătorul de fotbal american Tom Brady.

Filmul va fi lansat pe 3 februarie şi le are în distribuţie pe Lily Tomlin, Jane Fonda, Sally Field şi Rita Moreno. Comedia cu Tom Brady urmăreşte mecul dintre New England Patriots care a învins echipa Atlanta Falcons, în cea mai mare revenire din istoria fotbalului american.


Melodia lansată de cele cinci artiste este compusă şi produsă de o altă legendă a muzicii, Diane Warren şi este însoţită de un videoclip.

Când am scris „Gonna Be You” pentru „80 pentru Brady”, am vrut să scriu o melodie care să sărbătorească prietenia profundă a acestor femei. Deoarece 80 era în titlu, mi-a venit o idee nebunească: de ce să nu le întreb pe unele dintre cele mai emblematice cântăreţe ale anilor ’80, care sunt încă uimitoare şi vor fi mereu, să o cânte? Toţi cei pe care i-am abordat au spus da şi erau la fel de entuziasmaţi ca şi mine. Este o onoare să le avem pe Dolly Parton, Belinda Carlisle, Cyndi Lauper, Gloria Estefan şi Debbie Harry la această melodie. „Gonna Be You” este acea melodie pe care vrei să o cânţi cu toţi prietenii tăi buni”, a declarat Diane Warren.

Cu excepţia lui Harry, toate solistele apar în videoclipul piesei îmbrăcate în tricoul nr. 12 al lui Tom Brady, cu scene din film intercalate.