Magic News

Alec Baldwin va fi acuzat de omor involuntar

Actorul Alec Baldwin va fi acuzat de omor involuntar după ce a împușcat-o cu armă de recuzită pe Halyna Hutchins, director de imagine al filmului “Rust”.

Incidentul a avut loc în luna octombrie 2021 pe platourile de filmare de lângă Santa Fe, New Mexico. Hannah Gutierrez Reed, armurierul filmului, va fi acuzată și ea de omor involuntar.

„Actorul și producătorul Alec Baldwin și armurierul Hannah Gutierrez-Reed vor fi acuzați fiecare de două acuzații de omor involuntar”, a declarat procurorul districtual din Santa Fe, Mary Carmack-Altwies. „După o analiză amănunțită a probelor am stabilit că există suficiente dovezi. Din punctul meu de vedere, nimeni nu este mai presus de lege și toată lumea merită dreptate”, a mai spus Carmack-Altwies.

Acuzaţiile celor doi vor fi depuse până la sfârşitul lunii. Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, spunea în vară că se aşteaptă ca nimeni să nu fie pus sub acuzare.

Halyna avea 42 de ani si era in plina ascensiune laHollywood. În 2018 ea a fost una dintre cele 8 femei selectate să participe la prestigiosul programul Fox DP Lab organizat de studioul 21st Century Fox pentru regizorii de imagine cinematografică. Revista American Cinematographer o alegea în 2019 drept una dintre „Vedetele în ascensiune” ale Hollywood-ului.